Верховна Рада прийняла закон, який дозволяє генпрокурору носити шкарпетки під сандалі

Шкарпетки під сандалі

Верховна Рада ухвалила зміни, які дозволяють призначити генеральним прокурором людину, яка носить шкарпетки під сандалі. Цей закон відкриває шлях у крісло генпрокурора Юрію Луценку, повідомляє кореспондент UaReview у ВР.

За основу і в цілому проект закону №4645ш про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стилю одягу генерального прокурора України підтримали 258 народних депутатів попри суперечки. Перед голосуванням у парламенті зчинилися словесні баталії, лунали крики “Ганьба!”.

Нам не зразу вдалось протягнути цей закон у Парламенті, адже не всім депутатам подобається манера носіння шкарпеток під сандалі, – розповідає співавтор законопроекту Віталій Король, – Мені теж не подобається, я так не ношу. Проте, як на мене, особисті смаки депутатів не повинні перекидатись на повноваження генпрокурора. Ми – європейська країна, і маємо вживатись із людьми, погляди яких відрізняються від наших.

Проте справа зовсім не в особистих смаках, вважають деякі депутати.

Ні для кого не таємниця, що цей закон був прийнятий персонально під Юрія Луценка, – розповідає депутат Оксана Сироїд, яка не голосувала за законопроект. – Він носить шкарпетки під сандалі, а це недопустимо для людини, яка претендує на крісло генпрокурора. Це взагалі нонсенс, щоб генпрокурор, на якого дивиться вся країна, ходив у шкарпетках під сандалі!

За інформацією депутатів БПП на умовах анонімності, подання про призначення Юрія Луценка на посаду генерального прокурора винесуть на голосування парламенту вже у четвер.

UaReview | ЧИТАЙТЕ НАС:  TwitterВКонтактеОднокласники

Опубліковано у Політика // Теги: , , , , , // Постійне посилання: Верховна Рада прийняла закон, який дозволяє генпрокурору носити шкарпетки під сандалі.
  • Зоолог

    За мной бараны